La parada de metro de la Barceloneta tancarà durant la revetlla de Sant Joan

L'objectiu és evitar aglomeracions i que la gent surti de festa pel barri

La parada de metro de la Barceloneta de la línia L4 tancarà durant aquest nit per la revetlla de Sant Joan. L’estació deixarà de funcionar des de les 22.00 hores d’aquest dimecres fins a les 4.00 hores de la matinada d’aquest dijous. L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona ha recordat que la parada de metro més pròxima a aquesta zona és la de Ciutadella-Vila Olímpica, també de la L4.

A més, els autobusos tampoc pararan en el passeig de Joan de Borbó, en una decisió que coincideix amb la voluntat del consistori de regular l’accés a les platges de la ciutat durant la celebració de la revetlla per a evitar molèsties als veïns de la zona.

Així mateix, el servei de Bicing ha anunciat que algunes estacions tancaran de manera progressiva des d’aquest dimecres a la tarda fins a aquest dijous al matí: les parades que no funcionaran seran les del passeig Marítim de la Barceloneta, les de l’avinguda Litoral i la de la plaça de Mar. L’Ajuntament també ha establert que els accessos a les platges de la Barcelona es facin únicament pels dos extrems, per l’Hospital de la Mar i els clubs de natació.

Nou comentari