JxCat vol que s’aturi la creació d’un carril bici a Aragó perquè es pugui consensuar

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha assegurat que tots els canvis proposats s'acordaran al Pacte per la Mobilitat

La regidora de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona Francina Vila ha exigit al govern municipal que “retiri” les mesures anunciades aquest matí en matèria de mobilitat, entre elles la creació d’un carril bici que recorrerà gairebé tot el carrer Aragó. L’exigència de JxCat arriba perquè els canvis es puguin consensuar amb els “sectors econòmics i socials al Pacte per la Mobilitat”. La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha dit aquest matí que tots els canvis s’acordaran en el marc d’aquest pacte.

Vila ha criticat que les modificacions en l’espai públic, que inclouen l’eliminació de carrils per a cotxes, “van en contra d’ajudar el teixit productiu i el comerç de la ciutat”. “Exigim que abans d’implantar totes aquestes mesures que avui han anunciat, el Govern municipal s’assegui amb els actors econòmics i socials de la ciutat, amb els comercants, els paradistes dels mercats…”, ha declarat la regidora.

També ha posat en valor que tothom vol una ciutat amb un aire “més net”, però que cal acompanyar els canvis amb una visió “realista” de les necessitats diàries dels barcelonins. Finalment, ha demanat que el nou Pla de Mobilitat sigui “consensuat, dialogat i, per tant, constructiu i positiu”.

Més informació

Nou comentari