Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Restablerta la circulació després de l’incendi d’un comboi a Diagonal
  • CA

La circulació a l’estació de Diagonal de la línia 3 del metro de Barcelona s’ha restablert després de les tasques d’extinció d’un incendi a la part inferior d’un vagó que no ha provocat ferits. Poc abans de les 9 del matí, a les 8.52, s’ha detectat una gran presència de fum a l’estació i s’ha ordenat el desallotjament de l’estació.

Els Bombers de Barcelona han fet un perímetre de seguretat, han tallat els accessos i el trànsit de vianants i vehicles del passeig de Gràcia, entre la plaça Cinc d’Oros i Rosselló. El foc ha afectat el cablejat i l’interior d’un vagó així com una línia d’alta tensió del túnel. El servei de metro entre Liceu i Vall d’Hebron ha estat interromput a causa del fum i s’ha restablert el migdia d’aquest dimarts.Durant les tasques d’extinció, inicialment s’ha fet un tall del servei entre Liceu i Lesseps, però finalment els Bombers han demanat ampliar-lo fins a Vall d’Hebron.

Les flames s’han originat a la part inferior del primer vagó del comboi i el maquinista ha ordenat de desallotjar el metro. L’andana s’ha omplert de fum i l’olor de cremat s’ha escampat per tota l’estació, segons relaten diversos usuaris a les xarxes socials.

S’han tallat també els accessos, així com el trànsit de vianants i vehicles del descendent de passeig de Gràcia, entre la plaça Cinc d’Oros i Rosselló. El foc, que està ja controlat, ha afectat el cablejat i l’interior d’un vagó. No hi ha servei de metro entre Liceu i Vall d’Hebron a causa del fum i hi ha un autobús llançadora substitutiu entre plaça Catalunya i Vall d’Hebron.
Inicialment s’ha fet un tall del servei entre Liceu i Lesseps, però finalment els Bombers han demanat ampliar-lo fins a Vall d’Hebron. Les línies 22 i 24 d’autobús s’han desviat per la intervenció dels cossos d’emergència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa