Una fuita ‘dutxa’ els cotxes a la ronda Litoral la nit de Nadal

Un raig potent d'aigua brotava de la canonada que nodreix un punt hidrant per als serveis d'emergències en la via de sortida de Barcelona

Una curiosa i espectacular fuita d’aigua dutxava els vehicles –que no eren gaires– que circulaven aquest dimarts a mitja tarda per la ronda Litoral a l’altura de la sortida del Bon Pastor.

 

Segons el testimoni que ha cedit aquestes imatges al TOT Barcelona, aquest era el panorama que es trobava poc abans de les 19 hores en aquesta zona d’aquesta arteria de la circulació d’entrada i sortida de Barcelona, tot i que aquest dimarts hi havia poc trànsit. El punt de la fuita era a prop de la sortida del Bon Pastor, en el sentit de circulació cap al Besòs.

El lloc d’on sortia l’aigua a raig era un punt hidrant perquè els serveis puguin agafar aigua en cas de necessitat. Fonts muncipals indicaven una hora després que el servei de manteniment de les rondes, que depèn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), havia localitzat l’origen de la fuita, que era a causa d’una clau de pas que havia quedat mal tancada, i havia resolt el problema.

Més informació

Nou comentari