Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC demana fraccionar el pagament de la T-Jove i poder-la duplicar en cas de pèrdua
  • CA

ERC demanarà poder pagar les T-Jove trimestrals a terminis i, en el cas de perdre el títol, poder-ne rebre un duplicat. El regidor del grup republicà Maz Zañartu ha destacat que “és necessari que el consistori faci el possible per facilitar el pagament d’aquest títol de transport”. Segons el representant d’ERC, la T-Jove “és un títol que tot i rebaixar-se 20€ amb les noves tarifes, suposa un veritable esforç econòmic per un sector de la població que pateix una situació de precarietat econòmica”. 

Així, el grup municipal d’Esquerra Republicana demanarà en comissió municipal, dimecres de la setmana vinent, que l’Ajuntament de Barcelona treballi amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) la possibilitat de garantir el pagament mensual fraccionat de la T-Jove, així com també l’emissió de duplicats d’aquests títols en cas de pèrdua o trencament. 

En un comunicat, ERC apunta que aquesta iniciativa és una “demanda històrica del moviment associatiu juvenil”. Fins i tot, indica que el pagament fraccionat de la T-Jove es podria fer a través de l’aplicació de TMB per a mòbils i tauletes. Una opció que els republicans consideren abastable perquè l’aplicació “ja permet adquirir els bitllets de transport per metro i bus online”.

L’anunci de les noves tarifes ha deixat la T-Jove d’una zona en 80 euros. Abans costava 105 euros. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa