Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els empleats de TMB triaran el nou uniforme de treball
  • CA
Coincidint amb la celebració del centenari de la xarxa d’autobusos i del Metro el 2024, TMB ha llançat un repte als treballadors de la companyia perquè participin en el disseny de la nova indumentària de treball. La idea és fer la roba de treball “més còmoda, funcional i adequada a les necessitats del servei”, informa TMB. Ha obert una consulta telemàtica en què durant dues setmanes els mateixos empleats poden especificar com els agradaria que es dissenyés.

La idea de la companyia és que l’uniforme sigui de fàcil reconeixement per part de tothom i “transmetre alhora la imatge d’una empresa pública” moderna i sostenible que presta un servei de transport públic de la màxima qualitat. Els resultats de la consulta, explica TMB, permetran conèixer les necessitats i preferències respecte al vestuari dels diferents col·lectius uniformats per tal d’incloure-les als requisits de la futura licitació en què se seleccionarà el fabricant de les peces.

La previsió és que a finals d’aquest any es faci pública l’empresa guanyadora del contracte i la proposta de nous dissenys dels diferents vestuaris. La producció i distribució dels nous uniformes es preveu per a l’any 2024.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa