Els vigilants de seguretat del Prat mantenen la convocatòria de vaga després d’una reunió fallida

La mediciació ha fracassat avui i hi haurà una altra reunió dimecres, dos dies abans que comenci l'aturada indefinida convocada pels treballadors de Trablisa

La mediació entre els treballadors de Trablisa, encarregats dels filtres de seguretat de l’Aeroport de Barcelona, ​​i la direcció de l’empresa ha acabat sense acord aquest divendres, segons fonts de la conselleria Treball de la Generalitat. Les parts tenen previst tornar a trobar-se en una reunió de mediació dimecres que ve, a dos dies de la convocatòria de vaga indefinida, i l’empresa farà una nova oferta, però els treballadors no hi confien.

L’assessor del comitè de vaga de Trablisa, Juan Carlos Giménez, ha explicat valoraran l’oferta si és acceptable, tot i que ha remarcat que no tenen “gaires esperances” i que no confien en les promeses de la direcció, després que hagi incomplert alguns acords, segons ha criticat.

Per la seva banda, la directora de Recursos Humans de Trablisa, Pilar Albacete, ha defensat el seu compromís amb la negociació, i ha assegurat que estan complint amb els acords assolits amb els treballadors, però ha dit que mantenen la denúncia que han interposat als jutjats socials de Barcelona per la convocatòria de vaga.

En declaracions als mitjans després de la mediació, Albacete ha exposat que en la proposta que proposaran dimecres valoraran les peticions realitzades pel comitè d’empresa, com que se’ls compensi econòmicament –un euro per hora per la sobrecàrrega de treball i que tinguin a la seva disposició un aparcament.

Més informació

Nou comentari