Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes llancen una enquesta per mesurar la satisfacció dels usuaris
  • CA

L’associació Élite Taxi ha llançat una enquesta per conèixer l’opinió dels usuaris del servei del taxi. A partir d’avui els taxistes insten els ciutadans a contestar preguntes sobre els viatges en taxi. Algunes de les qüestions que es tracten a l’enquesta són punts clau del servei i que han provocat debats entre els usuaris. “Creu que les rutes que pren el taxista són les més curtes i eficaces?” és una de les preguntes. Amb les respostes, diu Élite, s’introduiran els canvis necessaris perquè el taxi sigui “la millor opció de transport urbà existent”. 

[r:1]

L’objectiu d’Élite és començar un “pla estratègic”  per canviar la “percepció” dels usuaris, on el sector vol posar el “focus”. “Els volem transmetre que són el més important”, asseguren. Altres qüestions que es pregunten a l’enquesta és si els usuaris pensen si el taxista domina idiomes o si coneix les rutes. També pregunta si amb altres ofertes com ara aigua, caramels o wifi l’atenció seria millor. 

[r:2]

Sobre les tarifes, Élite demana sobre el cost del servei en comparació amb la competència, en referència a Cabify. També pregunta sobre una possible tarifa tancada per a alguns trajectes. ​

Més notícies
La CUP fitxa un taxista per a les eleccions municipals
Notícia: La CUP fitxa un taxista per a les eleccions municipals
Comparteix
Es tracta de Cesc Roca, el coordinador dels CDR del taxi
“Subnormal”, “en espanyol”: insults a un taxista que ha intervingut en català a l’assemblea
Notícia: “Subnormal”, “en espanyol”: insults a un taxista que ha intervingut en català a l’assemblea
Comparteix
L'home, que duia una barretina, ha defensat que tots els conductors de taxi han de saber català per tenir llicència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa