Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El sindicat de ‘Tito’ Álvarez pren partit a les eleccions del 26M
  • CA

Élite Taxi pren partit a les eleccions del 26M. Uns 700 taxistes, la majoria del sindicat majoritari del sector, han enganxat adhesius a favor de la candidata de BComú a la reelecció, Ada Colau. “Ada Colau alcaldessa” és el missatge -escrit sobre fons groc i negre, els colors del taxi- d’aquests taxistes, que aposten perquè l’alcaldessa torni liderar el consistori. La relació entre el sector del taxi i els comuns és molt bona, ja que l’AMB -presidida per Colau- ha impulsat una regulació a les VTC que obligarà a contractar-les amb una hora d’antelació.

El portaveu d’Élite Taxi, Alberto Tito Álvarez, detalla que la majoria dels taxistes que han col·locat adhesius a favor de l’alcaldessa són membres del sindicat, que té 2.600 afiliats. Álvarez, que es va convertir en alliberat del sindicat i va deixar de conduir el taxi, ha precisat que els taxistes només han enganxat adhesius a favor de Colau i no per cap altre candidat. 

Els taxistes ja van entrar a campanya amb uns cartells enganxats a les portes de milers de cotxes, tal com va informar aquest diari a finals de febrer. El missatge que transmeten els taxistes demana el vot per als que defensen els serveis públics. Álvarez precisava que els partits a què donava suport el taxi eren CUP, JxCat i BComú.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: EVA a maig 15, 2019 | 15:04
    EVA maig 15, 2019 | 15:04
    DIOS TE BENDIGA ADA .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa