Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Síndic de Greuges proposa tancar l’accés al centre de Barcelona als cotxes

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha proposat tancar l’accés al centre la ciutat als cotxes, així com fer restriccions temporals de circulació o aplicar una taxa diària pels vehicles a dins de la ciutat, com ja fan Londres, Oslo o Milà. Són algunes de les propostes que ha presentat aquest migdia perquè Barcelona redueixi la contaminació i potencïi els transport públic.

Especialment al voltant del transport públic, el Síndic ha emfatitzat la necessitat de millorar la xarxa de connexions entre els municipis que envolten la ciutat i el centre barceloní. Per a Ribó, tot i les polítiques encapçalades per l’administració, com les zones de baixes emissions, encara hi ha molt marge de millora. En referència aquests punts de relentiment de la marxa, el Síndic de Greuges ha comunicat que li han arribat nombroses queixes però que cal entendre que no hi ha “cap voluntat” de perjudicar la circulació, segons recull l’ACN.

Pel que fa a una valoració general de la contaminació a Barcelona, Ribó ha assegurat que la capital catalana compleix els límits legals d’Europa però queda molt lluny dels mínims de seguretat fixats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Comentaris

 1. Icona del comentari de: el mussol emprenyat a gener 04, 2019 | 16:52
  el mussol emprenyat gener 04, 2019 | 16:52
  vol dir a tots els cotxes menys al seu, es clar
 2. Icona del comentari de: Elena Puig a gener 05, 2019 | 06:39
  Elena Puig gener 05, 2019 | 06:39
  Es vitalici el Comtat de Greuges? Es hereditari el titol del Marques Ribo del PSUC partit de rics? El marques no te feina i es dedica a pentinar el gat el vell d'or
 3. Icona del comentari de: Usuari dels carrers. a gener 05, 2019 | 09:44
  Usuari dels carrers. gener 05, 2019 | 09:44
  Dons jo proposo tancar el centre de Barcelona als turistes de pa sucat amb oli, i deixar els cotxes circular com ho fan ara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa