Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El preu del transport públic, congelat pel 2021
  • CA

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha anunciat aquesta tarda les tarifes del transport públic de l’àrea de Barcelona per al 2021. Segons ha exposat en un comunicat, la xarxa mantindrà els mateixos preus que enguany, malgrat el forat de 750 milions d’euros que ha generat la pandèmia.

A més dels preus, l’ATM ha decidit mantenir la remodelació dels títols i abonaments que va fer ara fa un any. El principal canvi va ser la desaparició de la popular targeta multipersonal T-10 i la creació de la T-Usual i la T-Casual. Per compensar els viatgers que no han fet servir bitllets a causa de les restriccions i la pandèmia, també s’amplia la caducitat dels títols adquirits el 2020 fins el 31 de desembre del 2021. Únicament 3 targetes mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol: la T-verda, la T-16 i la T-compensació Covid.

Tarifes 2021 del transport públic de Barcelona / ATM
Tarifes 2021 del transport públic de Barcelona / ATM

La demanda ha caigut en picat (-54%) al transport públic metropolità durant aquest any i l’ATM preveu que l’any vinent, tot i l’escenari de vacunacions massives, encara no s’haurà recuperat el volum habitual. Així, augura que durant el 2021 la demanda se situarà entre el 68 i el 80%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa