Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El passeig de la Zona Franca estrena carril bici
  • CA

El passeig de la Zona Franca de Barcelona ha estrenat aquest dissabte el nou carril bici que connecta la plaça Cerdà amb el carrer dels Motors. Un cop acabades les obres, el passeig compta amb dos nou trams de carril bici unidireccionals –un a cada costar de la via– que sumen 3,6 quilòmetres d’infraestructura.

Fins ara, la secció del passeig de la Zona Franca a la banda Llobregat era un carril bus i dos carrils de circulació, mentre que a la banda Besòs hi havia un carril de serveis, un carril bus i dos carrils de circulació. La implantació del carril bici ha permès reordenar el passeig, de manera que ara hi ha el carril bici a tocar de la voreta, un carril de serveis, un carril bus i un carril de circulació.

El nou carril bici permet enllaçar els carrils bici actuals del polígon de la Zona Franca amb la xarxa ciclista de la ciutat, connectant amb els carrils bici existents a la banda muntanya de la Gran Via, amb el del carrer Mineria i amb els carrils bici del carrer Motors i el carrer A. Amb aquesta actuació, la xarxa ciclista barcelonina ha sumat gairebé 30 quilòmetres de carrils bici aquest 2020.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a març 06, 2021 | 16:12
    Joan març 06, 2021 | 16:12
    la xarxa ciclista barcelonina ha sumat gairebé 30 quilòmetres de carrils bici aquest 2021.***

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa