El Bicing ha quedat integrat a l’aplicació mòbil municipal smou, que centralitza tots els serveis de mobilitat personal de Barcelona. Fins ara, l’app integrava el pagament de l’estacionament a les zones blaves i verdes, la gestió dels aparcament de B:SM i la recàrrega de la xarxa pública elèctrica. Amb aquest pas, l’smou es converteix en l’app de referència per la mobilitat barcelonina.

Pel que fa al Bicing, l’app permet donar-se d’alta, visualitzar la disponibilitat i el tipus de bicicletes de cada estació, agafar la bicicleta i consultar l’estat del trajecte. Fins i tot permet fer una reserva provisional de 5 minuts abans d’arribar a l’estació escollida, tot i que és una funcionalitat que només està disponible per a les bicicletes mecàniques.

Segons ha explicat B:SM, els usuaris del Bicing “poden iniciar la migració a smou de forma fàcil i còmoda”. L’app marca unes instruccions per fer-ho, demana una contrasenya nova i la vinculació es fa de manera automàtica. Un cop registrats a l’smou, mantindran totes les seves dades i podran contactar amb el suport tècnic des de la mateixa app.  

Nou comentari

Comparteix