Torna la iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona per deixar alguns carrers de la ciutat lliures de trànsit i oberts a la ciutadania durant el cap de setmana. En aquest cas, dissabte i diumenge entre les 10h i les 21h no estarà permesa la circulació al carrer de Gran de Gràcia entre entre el carrer de Nil Fabra i la plaça de Nicolás Salmerón, i Creu Coberta-carrer de Sants entre la plaça d’Espanya i el carrer de Munné. Obrim carrers torna després d’una aturada aquest estiu i ho fa perquè el veïnat pugui gaudir del carrer sense perill de circulació.

Durant el mes de setembre, l’Obrim Carrers se celebrarà seguint l’horari d’estiu d’aquesta iniciativa, és a dir, de 10.00 a 21.00 hores. A partir del primer cap de setmana d’octubre, però, l’horari d’inici i final s’avançarà una hora. I segons informa l’Ajuntament, els veïns de la zona podran circular amb els seus vehicles des del carrer transversal més proper al seu aparcament. En tot cas, sempre s’hauran de seguir les indicacions dels auxiliars de trànsit presents a cada carrer.

Mapa de les zones on es duu a terme aquest cap de setmana la iniciativa Obrim carrers
Mapa de les zones on es duu a terme aquest cap de setmana la iniciativa Obrim carrers

Els autobusos que no circularan

Fruit de la iniciativa, alguns serveis de bus es veuen afectats i hi ha parades anul·lades i desviaments. En el cas de Sants, línies afectades que es desviaran o se’n limitarà el recorregut son D20, V5 i 52. I pel que fa a Gran de Gràcia, les línies afectades que es desviaran o se’n limitarà el recorregut són V17, 22, 24 i 114. Podeu consiltar al web de TMB els recorreguts alternatius i les parades que podeu utilitzar durant aquest cap de setmana.

Seguretat garantida

En aquests punts es garanteix sempre el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda. També es permet l’accés als aparcaments de la zona, tant públics com privats, pels carrers més propers.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fran BCN a setembre 03, 2022 | 12:31
    Fran BCN setembre 03, 2022 | 12:31
    Una altra frikada de la Colau. De rebot, carrer riera de Cassoles colapsat, ja que cap cervell pensant de l Ajuntament se li ha acudit regular el punyeter semàfor d aquest carrer pujant amb Lesseps, està igual que un laborable quan per Gran de Gràcia no puja ni Cristo i els veïns emprenyats de sorolls, busos i vehicles compartint un sol carril de pujada!!! Sou uns Genís!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa