Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desviaments aquesta nit a Gran Via abans de l’estrena del túnel de Glòries
  • CA

Després de set anys d’obres, retards i polèmiques, el túnel de Glòries obre per fi aquest dissabte en sentit Besòs a partir de les 06.00 hores. Abans, però, la circulació començarà a experimentar l’esperat canvi aquest divendres a la nit, quan es desviarà el trànsit cap a la Gran Via en direcció nord com a preludi a la inauguració del túnel, ha explicat Catalunya Informació.

Amb l’obertura, entren en funcionament tres carrils, dos per a vehicles privats i un pel transport públic. La nova infraestructura ha d’ajudar a que la circulació sigui més fluïda en una zona habitualment congestionada de trànsit. Els responsables de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona destaquen que els conductors podran circular a partir d’ara sense semàfors que alenteixin la marxa a partir que es travessi la cruïlla del carrer Padilla amb la Gran Via. El túnel enllaça amb la C-31, la ronda Litoral i el lateral de la Gran Via.

L’estrena d’aquest dissabte és parcial, perquè els vehicles encara no podran circular pel túnel en sentit Llobregat. L’Ajuntament preveu que la infraestructura entri plenament en servei a principis de 2022.

El trànsit en direcció a la C-31 cap a Badalona i Mataró passarà pel túnel, que també connecta amb la sortida pel carrer de Bilbao, informa l’Ajuntament. La incorporació que fins ara es feia a la Gran Via pel carrer de la Llacuna passa a fer-se pel carrer de la Selva de Mar passant per Perú. Fins que no s’obrin els carrils en direcció Llobregat, els vehicles podran continuar circulant per la superfície, com fins ara.

Més notícies
Dos llamps il·luminen la mànega marina davant de la costa barcelonina / Oriol Rodríguez
Les millors imatges de l’espectacular tempesta elèctrica a Barcelona
Notícia: Les millors imatges de l’espectacular tempesta elèctrica a Barcelona
Comparteix
Els llamps han permès veure un mànega marina davant de la costa barcelonina
Vista panoràmica de Barcelona, amb la Torre Glòries / Jordi Play
La Torre Glòries promet vistes “úniques” a 120 metres d’altura
Notícia: La Torre Glòries promet vistes “úniques” a 120 metres d’altura
Comparteix
L'edifici oferirà a la primavera un mirador obert al públic amb una visió a 360 graus i una instal·lació artística permanent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa