Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cues quilomètriques a la ronda Litoral per un vehicle avariat
  • CA

Un vehicle avariat està causant cues de fins a 7 km de distància a la ronda Litoral entre L’Hospitalet de Llobregat i el Moll de la Fusta en direcció Besòs. A les imatges que ha difós el Servei Català de Trànsit es poden veure centenars de cotxes atrapats a l’entrada de Barcelona, mentre que els vehicles que circulen pels carrils de sortida de la ciutat van amb total normalitat.

Trànsit ha informat de l’incident fa aproximadament una hora. En aquell moment, les cues eren de només 4 quilòmetres, però els cotxes ja estaven aturats del tot. Durant aquest temps el temps, els quilòmetres de retencions s’han doblat pràcticament. De moment, les cues segueixen a l’espera que es pugui retirar el vehicle i, per tant, pugui tornar la circulació habitual en el tram afectat.

La ronda Litoral és una de les més transitades pels que entren a Barcelona per la costa catalana. Aquest estiu els talls han sigut habituals, degut a les obres que han efectuat un canvi en el paviment i dels accidents, algun d’ells mortals, que hi ha hagut en aquest vial.

Nous radars a la ronda Litoral

La ronda Litoral ha estat noticia aquestes darreres setmanes i no només per les retencions habituals que es formen en moments puntuals del dia. En aquesta carretera hi haurà un dels nous radars que ha col·locat l’Ajuntament per tal de prevenir males conductes a la carretera. A la ronda Litoral, els radars marquen una velocitat màxima de 60 kilòmetres per hora en ambdós sentits de la marxa.

Aquests radars han funcionat aquests últims tres mesos de manera informativa, és a dir, que els conductors que han estat enxampats incomplint el límit de velocitat en aquests trams no han estat multats durant aquest període. La situació, però, és diferent des del passat divendres. Ara, els infractors deixaran de rebre un avís on se’ls recordarà l’obligatorietat de complir amb els límits de velocitats que estableix la normativa i ja seran directament sancionats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa