Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les Corts comptarà amb l’opinió dels veïns per corregir carrils bici
  • CA

El consell de districte de les Corts de dilluns va aprovar impulsar processos de participació per comptar amb l’opinió dels veïns per corregir carrils bici. A petició del grup de JxCat, faran servir aquesta eina participativa per canviar carrils “defectuosos” i evitar-ne de nous de doble direcció. Els conseller del grup Ivan Condés i Sergi Mariné van recordar que l’estiu de 2016 es va afegir un carril bici al carrer Numància que va aixecar les crítiques dels veïns i comerciants. 

Fins ara, recorda JxCat en un comunicat, “no s’ha atès cap de les queixes”. Així, els dos consellers van defensar la idoneïtat dels processos per “fer una aposta real i efectiva de la participació ciutadana”. Tot plegat per cercar “el consens i diàleg amb tots els interessats a l’hora de decidir el manteniment o  canvi de carrils bici o de la seva estructura”. La proposició va ser aprovada per unanimitat.

Paral·lelament, el districte també millorarà la il·luminació dels jardins de Joan Altisent, hi reposarà arbres, arreglarà el paviment i instal·larà senyals amb informació sobre la vida i obra del músic. També va estar a petició de JxCat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa