Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les Corts comptarà amb l’opinió dels veïns per corregir carrils bici

El consell de districte de les Corts de dilluns va aprovar impulsar processos de participació per comptar amb l’opinió dels veïns per corregir carrils bici. A petició del grup de JxCat, faran servir aquesta eina participativa per canviar carrils “defectuosos” i evitar-ne de nous de doble direcció. Els conseller del grup Ivan Condés i Sergi Mariné van recordar que l’estiu de 2016 es va afegir un carril bici al carrer Numància que va aixecar les crítiques dels veïns i comerciants. 

Fins ara, recorda JxCat en un comunicat, “no s’ha atès cap de les queixes”. Així, els dos consellers van defensar la idoneïtat dels processos per “fer una aposta real i efectiva de la participació ciutadana”. Tot plegat per cercar “el consens i diàleg amb tots els interessats a l’hora de decidir el manteniment o  canvi de carrils bici o de la seva estructura”. La proposició va ser aprovada per unanimitat.

Paral·lelament, el districte també millorarà la il·luminació dels jardins de Joan Altisent, hi reposarà arbres, arreglarà el paviment i instal·larà senyals amb informació sobre la vida i obra del músic. També va estar a petició de JxCat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa