Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Conductors de TMB voluntaris porten pacients recuperats de coronavirus a espais de confinament
  • CA

Els conductors d’autobusos de TMB que es van oferir voluntaris ja estan transportant pacients recuperats de covid-19 dels hospitals on se’ls ha donat l’alta fins a espais de confinament, com hotels i altres equipaments. Concretament, des de dimecres s’han fet sis serveis de transport amb sis conductors i conductores diferents, gràcies als quals s’han desplaçat 105 persones des dels hospitals on les han tractat. Aquest divendres també han sortit tres autobusos amb tres conductores voluntàries a fer rutes programades. Els autobusos que s’estan utilitzant han estat condicionats i cada dia se’ls aplica un protocol estricte de neteja i desinfecció a fons. Pel que fa als conductors, treballen amb els equips de protecció individual necessaris.

Aquests transports amb autobusos són fruit de la col·laboració de la Fundació TMB i el Consorci Sanitari de Barcelona, Bombers de Barcelona i SEM, amb la coordinació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i donen suport a la gestió de la crisi sanitària pel coronavirus.

Els conductors treballen amb els equips de protecció individual essencials | TMB

Els conductors treballen amb els equips de protecció individual essencials | TMB

La Fundació TMB, a través del programa de voluntariat, ha gestionat la recerca dels conductors voluntaris que condueixen els vehicles assignats. Al cap de poc de fer la crida, aquesta mateixa setmana, els oferiments van desbordar les previsions: més de 200 conductors es van mostrar disposats a fer un servei solidari per a pacients de covid-19.

La regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, ha volgut posar en valor el compromís d’aquests conductors d’autobús fent públic el seu agraïment. “En moments de crisi és quan surt a la llum el veritable valor dels serveis públics”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa