Els conductors de bus estaran protegits per mampares per evitar contagis

Es començaran a fabricar "en sèrie" al juny i s'instal·laran de forma "progressiva"

Els conductors de bus de Barcelona i l’àrea metropolitana estaran protegits per mampares per evitar contagis, segons ha anunciat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en un comunicat. La flota de 1.140 vehicles de TMB i 758 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que estan gestionats per empreses externes, tindran la mesura de protecció.

Està previst que al juny comenci la fabricació “en sèrie” de mampares per als busos de TMB i que s’instal·lin de forma “progressiva”. En canvi, els busos de l’AMB ja comencen a disposar de proteccions des de la setmana passada. A mitjans de juny tots els vehicles de l’ens metropolità haurien de comptar amb mampares, amb un ritme de muntatge de 40 al dia. Així, la fase 3 hauria de començar amb prevenció per als conductors de l’AMB. 

Fins ara els conductors de bus de Barcelona s’han protegit tancant la porta de davant i separant amb cordons els conductors dels viatgers. Gràcies a la mampara, explica TMB, els usuaris podran tornar a entrar per la primera porta. El conductor podrà fer la inspecció de la validació i, a més, comptarà amb una finestreta per atendre els passatgers. 

Més informació

Nou comentari