Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comencen les obres per reurbanitzar dos carrers d’Hostafrancs
  • CA

Les obres per reurbanitzar els carrers Rector Triadó i la Torre d’en Damians, al tram comprès entre Consell de Cent i la Creu Coberta, començaran dilluns i es preveu que durin quatre mesos. Segons l’Ajuntament de Barcelona, l’actuació suposarà guanyar més espai per als vianants en aquestes dues vies del barri d’Hostafrancs i a més es millorarà l’accessibilitat, ja que s’eliminaran voreres i hi haur.

Les obres tenen una durada de tres mesos i un pressupost de 648.520 euros i s’emmarquen en el programa Superilla Barcelona. També s’aprofitarà la intervenció per fer el soterrament de les línies de baixa tensió, millorar la xarxa de clavegueram i col·locar nou mobiliari urbà.Actualment el carrer del Rector Triadó té un carril de circulació i una filera d’aparcament, amb voreres estretes.

En el cas del carrer de la Torre d’en Damians està tallat al trànsit amb pilones
des del carrer Consell de Cent i amb senyalització vertical des de Creu Coberta però també té una filera d’aparcament de motos i voreres estretes.

A més, a la cantonada amb Consell de Cent hi ha l’Escola Joan Pelegrí, que és un punt on durant l’entrada i sortida del centre es dona una gran acumulació d’infants i famílies. Amb la transformació, desapareixeran els aparcaments, s’instal·laran bancs i s’actualitzarà l’arbrat. A més, la circulació prioritària serà per als vianants.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel BCN a juliol 18, 2021 | 20:44
    Manel BCN juliol 18, 2021 | 20:44
    Segur que els veïns estan superrrr contents i han demanat a crits la reforma (mode ON irònic)..''

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa