Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com arribar al Palau Sant Jordi per gaudir de la Trial Indoor
  • CA

Aquest diumenge el soroll i les piruetes de les motos de trial tornaran a apoderar-se del Palau Sant Jordi, escenari un cop més de la Trial Indoor, el campionat mundial d’aquesta modalitat de l’esport del motor amb una llista extensa de campions a Catalunya. La competició comença a les 17.00 hores d’aquest diumenge i, per desplaçar-s’hi fins a l’anella olímpica, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha difós quines opcions en transport públic hi ha a l’abast dels espectadors per arribar a Montjuïc i gaudir de l’espectacle. A més, l’oferta de bus es reforça amb una línia especial a la finalització de l’esdeveniment esportiu.

El bus llançadora cobrirà el recorregut de tornada entre el palau Sant Jordi i la plaça Espanya a la sortida de la jornada motociclista. Abans que comenci a disputar-se el Trial Indoor, TMB recomana prendre els busos de les línies 13, 55 i 150, que cobreixen el trajecte entre la plaça Espanya i el Castell de Montjuïc.

En cas d’anar-hi en metro, l’estació més pròxima és la de Paral·lel, on fan parada tant la línia 2 com la línia 3. El recorregut fins a l’anella olímpica es pot completar amb el funicular de Montjuïc. TMB recorda que el metro circula els diumenges fins a la mitjanit.

La Trial Indoor del Palau Sant Jordi és l’última prova del campionat i es presenta emocionat. Serà decisiva per proclamar qui és el campió mundial del trial en pista coberta. Se’l disputen Toni Bou, el corredor de Piera i vigent campió, amb 29 títols al seu palmarès i motorista de l’equip Montesa-HRC. Li persegueix el tarragoní Adam Raga, del conjunt TRRS, segon a la classificació i amb quatre campionats del món a la butxaca. El tercer en discòrdia és el jove basc Jaime Busto, amb opcions encara d’aconseguir una carambola que desbanqui Bou i Raga i alçar-se amb el màxim premi del trial. La resolució, aquest diumenge al palau Sant Jordi, tot un temple del trial.

Més notícies
Ajuntament de Barcelona i DGT eviten 500.000 possibles accidents viaris / ACN
L’Ajuntament de Barcelona i la DGT eviten 500.000 accidents de trànsit
Notícia: L’Ajuntament de Barcelona i la DGT eviten 500.000 accidents de trànsit
Comparteix
A través del sistema 'Autonomous Ready Spain' han alertat als conductors de potencials col·lisions
Els objectes més estranys que es regalen a Wallapop
Notícia: Els objectes més estranys que es regalen a Wallapop
Comparteix
A Barcelona abunden les rareses i els articles peculiars que s'ofereixen en aquesta aplicació de compravenda de segona mà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa