La CGT denuncia la falta d’un “manteniment correcte” de la flota de Bus Nou Barris, i en concret, diuen, la deixadesa pel que fa a la reparació de les rampes per facilitar l’accés de cadires de rodes dels autobusos.

Bus Nou Barris és una empresa del grup Sagalés que explota les línies, cedides per TMB, 80, 81, 82 i 83, recorreguts de les quals circulen principalment pels barris del Nord de Barcelona de Vallbona, Torre Baró i Ciutat Meridiana. El servei que donen el fan amb minibusos que no es distingeixen dels de TMB, excepte en el manteniment que es fa de la flota.

El sindicat CGT denuncia que la solució que els donen és que usin el sistema manual d’emergència que obliga el conductor a fer aquesta tasca’. L’empresa, diu el sindicat, al·lega “el cost econòmic” per no reparar-los.

Un bus de la la línia Bus Nou Barris sent reparat / cedida

Un dels busos que està esperant una reparació / cedida

Més notícies
Notícia: La CGT denuncia que TMB ha tret del carrer més de 80 autobusos
Comparteix

La CGT denuncia que TMB ha tret del carrer més de 80 autobusos

El sindicat afirma que només des de la cotxera d'Horta van deixar de sortir entre els dies 27 de gener i 1 de febrer 66 busos
Notícia: La CGT denuncia que TMB ha tret del carrer més de 80 autobusos - Mobile
Notícia: La CGT convoca quatre dies de vaga a Renfe
Comparteix

La CGT convoca quatre dies de vaga a Renfe

El sindicat demana als treballadors que facin aturades parcials el 31 de juliol, 14 d'agost, el 30 d'agost i l'1 de setembre
Notícia: La CGT convoca quatre dies de vaga a Renfe - Mobile

Nou comentari

Comparteix