Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els carrers de l’Eixample que trobaràs tallats els propers dies

Durant aquests dies passejar per l’Eixample implica veure obres. Per això durant els pròxims 12 dies certs carrers estaran tallats o hi haurà canvis del sentit de la circulació habitual. Les primeres obres han començat aquest 19 i 20 de novembre a l’encreuament entre passeig de Gràcia i Consell de Cent, i els talls s’allargaran fins el proper 6 de desembre, quan hi haurà afectacions a la cruïlla entre el carrer de Pau Claris i Roger de Llúria amb Consell de Cent.

21 – 27 de novembre

El 23 i 24 de novembre els talls de circulació seran parcials. L’Ajuntament té previst deixar obert un carril de circulació als entrecreuaments entre el carrer de Vilamarí i Bailèn amb Consell de Cent. També a Diputació amb Girona. Això sí, no es permetrà aparcar en cap tram afectat.

D’altra banda, es tallarà tota la carretera entre el carrer de Consell de Cent i Diputació, on només es podrà entrar i sortir pel carrer de Diputació. La circulació s’aturarà dimecres 23 al costat Besòs i dijous 24 al costat Llobregat.

També hi haurà talls dissabte 26 de novembre: als carrers d’Entença, Aribau i Balmes amb Consell de Cent (només dos carrils de circulació); els carrers de Viladomat, Calàbria, Villarroel i Casanovas amb Consell de Cent (un carril hàbil).

28 de novembre – 4 de desembre

Dimarts 29 de novembre, les afectacions arribaran a l’altura del carrer del Bruc. Es deixarà només un carril de circulació. A l’encreuament del carrer Viladomat amb Consell de Cent s’habilitarà dos carrils pels cotxes.

Dimecres 30, ja es podrà circulars pels carrers de Villarroel, Bruc i Casanoves amb Consell de Cent, tot i que encara no es podrà aparcar. En canvi, entre el carrer de Diputació i Rocafort només hi haurà un carril disponible.

Dijous 1 i divendres 2 de desembre, només hi haurà un carril habilitat entre el carrer Diputació amb Compte Borrell. Dissabte tres, en canvi, es deixarà només un carril a l’altura de Calàbria. Així mateix, diumenge es produiran diferents afectacions entre els carrers d’Aragó amb Rocafort i Mallorca amb Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa