Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els carrers de l’Eixample que trobaràs tallats els propers dies
  • CA

Durant aquests dies passejar per l’Eixample implica veure obres. Per això durant els pròxims 12 dies certs carrers estaran tallats o hi haurà canvis del sentit de la circulació habitual. Les primeres obres han començat aquest 19 i 20 de novembre a l’encreuament entre passeig de Gràcia i Consell de Cent, i els talls s’allargaran fins el proper 6 de desembre, quan hi haurà afectacions a la cruïlla entre el carrer de Pau Claris i Roger de Llúria amb Consell de Cent.

21 – 27 de novembre

El 23 i 24 de novembre els talls de circulació seran parcials. L’Ajuntament té previst deixar obert un carril de circulació als entrecreuaments entre el carrer de Vilamarí i Bailèn amb Consell de Cent. També a Diputació amb Girona. Això sí, no es permetrà aparcar en cap tram afectat.

D’altra banda, es tallarà tota la carretera entre el carrer de Consell de Cent i Diputació, on només es podrà entrar i sortir pel carrer de Diputació. La circulació s’aturarà dimecres 23 al costat Besòs i dijous 24 al costat Llobregat.

També hi haurà talls dissabte 26 de novembre: als carrers d’Entença, Aribau i Balmes amb Consell de Cent (només dos carrils de circulació); els carrers de Viladomat, Calàbria, Villarroel i Casanovas amb Consell de Cent (un carril hàbil).

28 de novembre – 4 de desembre

Dimarts 29 de novembre, les afectacions arribaran a l’altura del carrer del Bruc. Es deixarà només un carril de circulació. A l’encreuament del carrer Viladomat amb Consell de Cent s’habilitarà dos carrils pels cotxes.

Dimecres 30, ja es podrà circulars pels carrers de Villarroel, Bruc i Casanoves amb Consell de Cent, tot i que encara no es podrà aparcar. En canvi, entre el carrer de Diputació i Rocafort només hi haurà un carril disponible.

Dijous 1 i divendres 2 de desembre, només hi haurà un carril habilitat entre el carrer Diputació amb Compte Borrell. Dissabte tres, en canvi, es deixarà només un carril a l’altura de Calàbria. Així mateix, diumenge es produiran diferents afectacions entre els carrers d’Aragó amb Rocafort i Mallorca amb Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa