El carrer Aragó tindrà un nou carril bus a finals de novembre

Les obres comencen avui i es faran de nit | Duraran cinc dies

El carrer Aragó tindrà un altre carril bus. Serà concretament entre els carrers Sicília i Muntaner, i les obres comencen aquesta nit. La intervenció durarà cinc dies i es faran en horari nocturn, així que l’afectació al trànsit serà mínima, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. Les obres seran entre les 22.30 i les 5.30 hores. 

El consistori calcula que el nou carril bus permetrà eliminar 6.000 vehicles del trànsit diari per Aragó. El carrer ja té carril bus als extrems, però no en té cap a la part central. 

La mesura s’inclou en el pla d’actuació de l’Ajuntament davant l’entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) l’1 de gener. 

Comentaris

    Guaita-que-fan-ara 24/11/2019 1:05 pm
    i també volem que per reis ens portin un tramvía en aquest carrer i un altre a la Gran Via (moltes gràcies per endavant, majestats!)
    Gerard 25/11/2019 12:13 pm
    S'agraeix però no entenc la frase "permetrà eliminar 6.000 vehicles del trànsit" al contrari, hi haurà més densitat i soroll no? Tot i així trobo bé que mica en mica escanyem el vehicle en benefici del ciutadà. Ja podeu posar radars perquè de cotxes pel carril bus en tindrieu molts (ja no parlo de les motos que tenen prohibit però gaudeixen d'una impunitat més que preocupant: Van pel carril bici, vorera, carril bus...) Us cal més mà dura amb qui no respecti les normes (bicicletes

Nou comentari