Cabify pressiona la Generalitat i demana “la millor solució” per als usuaris

Qualifica la norma que prepara l'administració d'"improvisada"

El responsable d’Cabify a Europa, Mariano Silveyra, ha confiat avui que la Generalitat no obligui els vehicles de lloguer amb conductor (VTC) a demanar els seus serveis amb una antelació mínima de 24 hores. Silveyra ha explicat que espera que l’administració catalana “triï la millor solució” per als usuaris i ha argumentat que demanar les VTC amb antelació és una mesura que va contra el sector i que podria implicar la seva desaparició, en línia amb la posició manifestada per la patronal Unauto.

[r:1]

“Barcelona ha demostrat que vol i necessita Cabify, que necessita alternatives de mobilitat com és la VTC i entenem que l’Administració, si és clar que és responsable, va prendre això en consideració”, ha exposat Silveyra. Per Silveyra, aquesta norma és “totalment improvisada” per la Generalitat després que associacions com Élite Taxi posessin sobre la taula la possibilitat de convocar vaga indefinida si no s’acceptaven les seves demandes.

Aquest divendres serà clau pel futur del sector, davant de la reunió del consell del taxi en què la Generalitat comunicarà als taxistes si accepta les seves exigències. 

[r:2]

A Barcelona i els seus voltants, Cabify calcula que treballen al voltant de 1.000 persones, que inclouen tant a conductors d’empreses de transport VTC com a personal administratiu i de manteniment. La plataforma ha assenyalat que espera seguir creixent a Catalunya i preveu sumar a la seva oferta a set municipis més pròximament.

Més informació

Nou comentari