Cabify permetrà reservar motos de lloguer a la seva app

L'empresa s'alia amb la 'start-up' Movo per oferir una flota de 500 vehicles a la ciutat

Cabify fa un pas més en l’oferta d’un servei integral de mobilitat. Des d’avui a l’app de VTC es podran llogar motos de l’empresa Movo, que disposa d’una flota de vehicles elèctrics. La integració de Cabify amb la start-up permetrà als usuaris reservar un vehicle del servei de de motos de lloguer a través de l’app, tal com ha avançat El Periódico. “Està entre els nostres objectius com a empresa oferir als usuaris una app veritablement multimodal que entengui la mobilitat com a servei inclusiu”, ha declarat el president de Cabify Europa, Mariano Silveyra. 

[r:1]

De moment Movo desplegarà 500 motos, que competiran amb altres serveis semblants com ara eCooltra o Scoot, que també ofereixen lloguer de motos elèctriques per hores. Aquest moviment forma part de l’estratègia de Cabify d’oferir diverses opcions de mobilitat -en aquest cas, micromobilitat- a través de la seva app. El TOT Barcelona va publicar en exclusiva les converses que manté l’empresa amb taxistes per incloure flotes de taxi a la seva app i col·laborar a Barcelona, com ja fa a Madrid i València. 

Cabify destaca que, amb la integració de motos de lloguer a la seva aplicació, ofereix la possibilitat d’escollir l’opció de mobilitat que millor s’adeqüi a les necessitats dels usuaris. La companyia també posa de relleu que el preu del lloguer de les motos és, segons diuen, el més competitiu a la ciutat. El viatge costarà un euro per cada cinc minuts, cosa que suposa 0,20 cèntims per minut. Movo no descarta ampliar la flota inicial de 500 vehicles, respectant la normativa municipal i segons la demanda dels barcelonins. 

La Country Manager de Movo Espanya, Marta de Eusebio, celebra que “formar part d’aquesta aliança amb Cabify permet sumar-se al compromís de l’empresa de satisfer les necessitats dels usuaris”. Movo és una start-up nascuda al 2017 i impulsada per Cabify. Està present a Madrid, València, Màlaga, Barcelona i països d’Amèrica del Sud com ara Argentina, Colòmbia, Xile, Mèxic, Perú i Uruguay. 

Més informació

Nou comentari