Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Diversos vols cancel·lats entre Barcelona i Gatwick per la presència de drons
  • CA

La presència de diversos drons a l’aeroport britànic de Gatwick ha obligat a cancel·lar i retardar al menys una quinzena de vols entre Barcelona i Londres. Segons han explicat fonts d’Aena al Tot Barcelona, cinc vols d’EasyJet i Norwegian han estat cancel·lats, mentre que una desena de connexions operades per British Airways i Vueling s’han vist afectats. Les companyies aèries encara no han explicat com reorganitzaran els vols ni fins a quin punt patiran més retards.

Pel que fa als vols amb destí Barcelona, Aena ha concretat que hi havia nou vols afectats, però no ha pogut concretar quina afectació hi havia hagut perquè les companyies no havien notificat la seva cancel·lació ni tampoc tenia constància de retards. Les autoritats britàniques treballen amb la hipòtesi que es tracta d’accions deliberades per interrompre les operacions a Gatwick.

L’aeroport de Gatwick, un dels majors d’Europa, va tancar totes les seves pistes dimecres al vespre després de detectar diversos drons sobrevolant una de les pistes. Això va provocar que tots els vols fossin desviats o es quedessin a terra, en el cas de les sortides. Cap a les 3.00 de la matinada va reobrir durant una estona, però menys d’una hora després va tornar a tancar quan es va tornar a detectar drons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa