Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona tindrà nous radars de velocitat al túnel de Badal i a la ronda Litoral
  • CA

L’objectiu: reduir els ferits i les víctimes en accidents de trànsit. L’eina: nous radars de velocitat (entre d’altres). L’Ajuntament de Barcelona instal·larà dos nous radars de velocitat al túnel de Badal i a la ronda Litoral a l’alçada del Moll de la Fusta. Ho ha anunciat el director de Mobilitat, Adrià Gomila, que ha recordat l’anunci de fa unes setmanes que s’afegirà un altre radar tram al túnel de la Rovira, on la velocitat màxima és de 60 quilòmetres per hora. 

[r:1]

Seran tres, per tant, els nous radars, i tots tres seran de tram. Aquest tipus fa una foto de la matrícula del vehicle en un punt i treu una altra imatge en un punt més avançat. Així, calcula el temps que ha trigat a arribar d’un punt a l’altre i calcula la velocitat amb què ha circulat. “El control de velocitat és una prioritat per a la Guàrdia Urbana”, ha avisat el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle (PSC).

Sobre els radars tram al túnel de Badal i a la ronda Litoral, Gomila ha detallat que es tracta de punts amb accidentalitat “elevada”. Batlle ha declarat que els accidents no són “una fatalitat del destí” i que es poden evitar. La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón (PSC), ha alertat que la velocitat a la ciutat és “massa elevada” i que cal fer complir els límits. 

Més notícies
Barcelona instal·larà radars a les zones 30
Notícia: Barcelona instal·larà radars a les zones 30
Comparteix
L’Ajuntament està estudiant on es podrien col·locar per aconseguir que es respecti el límit de velocitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa