Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reforç policial en l’última visita del Sevilla al ‘vell’ Camp Nou
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona reforçarà aquest diumenge al vespre la presència policial i la mobilitat al voltant del Camp Nou amb motiu del partit que disputaran el FC Barcelona i el Sevilla FC. Aquest enfrontament corresponent a la vintena jornada de la lliga espanyola suposarà la darrera visita del club andalús a l’estadi blaugrana abans del seu tancament per les obres de remodelació, que obligaran el primer equip a jugar a l’Estadi Olímpic de Montjuïc durant la temporada 2023-2024.

Des del cos policial barceloní recomanen accedir als voltants del Camp Nou amb antelació per evitar cues i possibles col·lapses de trànsit. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana recorda que la utilització del transport públic per arribar fins a l’estadi blaugrana és una de les millors opcions per patir les complicacions derivades d’aquest partit, que arrenca si no hi ha cap imprevist a les nou del vespre d’aquest dissabte.

Un pla de 7,2 milions per millorar la mobilitat

Cal recordar que aquest traspàs temporal del Barça a Montjuïc compta amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona, que crearà un pla de mobilitat per millorar els accessos al recinte valorat en 7,2 milions d’euros. El 64% d’aquesta quantitat l’assumirà el Barça i la resta aniran a càrrec del pressupost municipal. Sobre l’aportació pública, el consistori ha apuntat que aquests diners aniran destinats a millores que romandran de forma permanent a la muntanya de Montjuïc.

El nou pla habilitarà busos llançadora des de la plaça d’Espanya o l’estació de Sants fins a l’estadi i crearà un nou carril per a bicicletes que arribarà fins a la zona de l’Hotel Miramar. Així mateix, s’habilitarà tres noves estacions de Bicing repartides per aquest recorregut, a més de tota una bateria d’aparcaments. El consistori també reforçarà el servei del funicular de Montjuïc i preveu augmentar la freqüència de pas del metro. D’altra banda, es milloraran les escales mecàniques que connecten amb la part superior del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) gràcies als diners que rebi el consistori provinents dels fons Next Generation.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa