Una avaria en un tren de Rodalies omple de fum l’estació de plaça Catalunya

La incidència ha provocat també el tancament de les estacions de la Línia 1 de Plaça Catalunya i Universitat

Una forta olor de cremat s’ha instal·lat aquesta tarda a les andanes i al vestíbul de l’estació de Plaça Catalunya. Una avaria en un tren de Rodalies ha omplert de fum tota l’estació de Plaça Catalunya. Segons han explicat fonts de Renfe, es tracta d’una incidència en un dels eixos d’un tren, és a dir, que el fre ha entrat en contacte amb la roda i ha provocat una fricció que ha generat fum. Així, és com si el tren hagués circulat amb el fre de mà posat. Una avaria o un error humà podrien haver estat els responsables del problema. 

Efectius dels Bombers a la Plaça Catalunya per la incidència a Rodalies | AG

Efectius dels Bombers a la Plaça Catalunya per la incidència a Rodalies | AG

La incidència s’ha declarat a les tres de la tarda i l’estació ha estat evacuada i ha provocat el tancament de l’estació. Els trens s’han hagut de desviar per Passeig de Gràcia. L’avaria ha quedat resolta després de mitja hora i ha provocat retards de més de 15 minuts a la R1, R3 i R4. 

Tot i que en cap moment hi ha hagut perill, les estacions de la línia 1 de Plaça Catalunya i Universitat del metro també han hagut de ser evacuades degut a la proximitat a l’origen del fum.

Més informació

Nou comentari