Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una avaria torna a deixar sense servei un tram de la línia L1 del metro

Afectacions matinals al metro de Barcelona aquest divendres. Una avaria en un tren ha obligat a aturar el servei en un tram de la línia L1. Segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), aquesta incidència tècnica ha tingut lloc a l’estació d’Arc de Triomf i ha afectat el recorregut entre les estacions d’Universitat i Glòries.

La companyia ha informat a través d’una publicació a les xarxes socials que l’avaria en un dels trens que fan el recorregut de la línia 1 del metro barceloní s’ha detectat pocs minuts abans de dos quarts de nou del matí d’aquest divendres quan el comboi es trobava en concret a l’estació d’Arc de Triomf. Aquesta incidència ha obligat a aturar el servei de la línia, que només funcionava entre les estacions de l’Hospital de Bellvitge i d’Universitat.

El personal tècnic de TMB ha treballat per provar solucionar l’avaria com més aviat millor i així poder restablir el servei habitual de la línia 1. Un cop resolta aquesta incidència, la previsió de la companyia és que es puguin produir afectacions en el temps d’espera, que podria ser superior a l’ordinari durant una part del matí d’aquest divendres.

La línia 9 del metro, prioritat del nou Govern

El nou govern de la Generalitat tindrà en el desenvolupament de la línia 9 del metro una de les seves prioritats. Així ho ha confirmat aquesta setmana el flamant conseller de Territori, Juli Fernández, que va assegurar dimecres que la implementació completa d’aquesta infraestructura permetrà “treure uns 8.000 cotxes de la xarxa viària”.

En la seva primera intervenció al Ple del Parlament després del seu nomenament, Fernández va destacar la importància de continuar tirant endavant un projecte com la línia 9, que no només implica reduir les emissions per aquesta pèrdua de vehicles en circulació a les carreteres, sinó que també permetrà en un futur que es realitzin prop de 110 milions de viatges anuals només per aquest recorregut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa