Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un error del sistema deixa un tram del metro sense servei durant dues hores
  • CA

La línia groga (L4) del metro ha viscut un sotrac aquest matí quan s’ha produït una falsa incidència a l’altura de Via Júlia.

Els fets s’han produït poc abans d’un quart d’onze del matí. En un primer moment, els treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) informaven a l’andana de l’estació de Verdaguer que la gent havia de baixar dels combois perquè “s’havia trencat un carril” i que desconeixien l’abast temporal de l’incident. Tanmateix, asseguraven que el metro de la línia groga deixaria de circular durant “una bona estona” entre Verdaguer i la Trinitat Nova. Poc després, però, fonts oficials de la companyia pública han detallat al TOT Barcelona que es tractava d’una falsa alarma. “La incidència tècnica que s’ha detectat a Via Júlia era una falsa ocupació a la mateixa via“. El problema és que “el sistema ha donat una informació errònia” i s’ha hagut de revisar. Durant aquestes tasques, a més, s’ha allargat el tram afectat des de Verdaguer a Passeig de Gràcia, tot i que les mateixes fonts no aclareixen el perquè d’aquesta decisió.

La informació de TMB apunta que l’incident ha començat a les 10:11h i s’ha allargat fins a les 12h. A les 11:23h l’aturada del pas del metro entre la Trinitat Nova i Verdaguer s’ha perllongat i ha arribat fins a l’estació de Passeig de Gràcia. Des de l’empresa de transports metropolitans, però, expliquen que s’ha arribat a establir un servei d’autobusos llançadora entre Verdaguer i Via Júlia durant una estona.

Almenys fins a dos quarts d’onze, però, els treballadors de TMB recomanaven als usuaris que arribaven frustrats a Verdaguer que seguissin el seu camí a peu, en autobús o fent servir la L5 en la mateixa estació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa