Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un error del sistema deixa un tram del metro sense servei durant dues hores

La línia groga (L4) del metro ha viscut un sotrac aquest matí quan s’ha produït una falsa incidència a l’altura de Via Júlia.

Els fets s’han produït poc abans d’un quart d’onze del matí. En un primer moment, els treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) informaven a l’andana de l’estació de Verdaguer que la gent havia de baixar dels combois perquè “s’havia trencat un carril” i que desconeixien l’abast temporal de l’incident. Tanmateix, asseguraven que el metro de la línia groga deixaria de circular durant “una bona estona” entre Verdaguer i la Trinitat Nova. Poc després, però, fonts oficials de la companyia pública han detallat al TOT Barcelona que es tractava d’una falsa alarma. “La incidència tècnica que s’ha detectat a Via Júlia era una falsa ocupació a la mateixa via“. El problema és que “el sistema ha donat una informació errònia” i s’ha hagut de revisar. Durant aquestes tasques, a més, s’ha allargat el tram afectat des de Verdaguer a Passeig de Gràcia, tot i que les mateixes fonts no aclareixen el perquè d’aquesta decisió.

La informació de TMB apunta que l’incident ha començat a les 10:11h i s’ha allargat fins a les 12h. A les 11:23h l’aturada del pas del metro entre la Trinitat Nova i Verdaguer s’ha perllongat i ha arribat fins a l’estació de Passeig de Gràcia. Des de l’empresa de transports metropolitans, però, expliquen que s’ha arribat a establir un servei d’autobusos llançadora entre Verdaguer i Via Júlia durant una estona.

Almenys fins a dos quarts d’onze, però, els treballadors de TMB recomanaven als usuaris que arribaven frustrats a Verdaguer que seguissin el seu camí a peu, en autobús o fent servir la L5 en la mateixa estació.

Nou comentari

Comparteix