Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és l’antic pàrquing gratuït on ara es posen centenars de multes

Per anar al Fòrum, per no pagar el pàrquing del centre comercial Diagonal Mar, per anar a la platja… la gran esplanada que hi ha a tocar de la sortida 23 de la ronda Litoral, sentit Besòs, la de Diagonal Mar-Rambla Prim, era un pàrquing gratuït on tothom qui podia hi aparcava per estalviar-se molts diners en una zona de difícil aparcament. Era, perquè des de la pandèmia està prohibit aparcar-hi.

Centenars de cotxes cada dia cometen la infracció

Però aquest diumenge a les 4 de la tarda, l’entrada de grues és constant. Hi ha una cinquantena de vehicles estacionats en aquesta esplanada, i molta gent protestant o conversant amb els responsables de la grua municipal. Un home que du dues criatures té el paper de la multa -90 euros per haver realitzat una maniobra incorrecta- de les 11.35h. I a les 16h, in extremis, se salva de veure com el seu cotxe marxa cap al dipòsit. Un agent explica al TOT Barcelona que “està prohibit aparcar-hi, de fet, està prohibida la circulació, el que passa és que ningú no se n’adona i aparca aquí”. I afegeix que “fins a la pandèmia estava permès, però després es va posar el senyal de circulació prohibida. Encara més, per entrar i aparcar aquí els cotxes han passat per sobre d’un pas de vianants sense ni adonar-se’n”.

Una de les grues que carrega un vehicle multat a l’antic pàrquing gratuït del Fòrum G.A

I és així, mentre les grues entren i surten, alguns vehicles tenen la intenció d’entrar al descampat, però reculen en veure el tràfec de grues. L’agent assenyala que “molta gent ve al centre comercial o a l’exposició de dinosaures i veu tants cotxes aparcats que pensa que és correcte”. No ens concreta quantes multes han posat avui, però reconeix que “queden una cinquantena per recollir”, i a més, que al matí era “tot ple”.

Els agents que estan recollint els cotxes multats tenen prou paciència per explicar a tots els conductors que se’ls acosten per què a la multa diu “infracció de circulació”, i és que la multa és per haver entrat en una zona on està prohibida la circulació, i és clar, allà estacionen i com que està prohibit, ha de venir la grua.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 1714 a octubre 30, 2022 | 18:40
    1714 octubre 30, 2022 | 18:40
    Aixó rs diu robar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa