Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament planteja la instal·lació d’un radar al carrer Aragó
  • CA

El carrer Aragó podria tenir un radar de velocitat. Una de les autopistes que queden a Barcelona podria ser limitada, segons ha explicat la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, al  Bàsics de Betevé. “A Barcelona conduïm massa ràpid i hem de reduir la velocitat”, ha avisat. La mesura, tot i no estar decidida, entraria dins de l’estratègia del consistori de protegir els vianants i de disminuir la quantitat d’accidents.

En aquest sentit, Alarcón va presentar juntament amb l’intendent general de la Guàrdia Urbana, Juan José Vilanova, i el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, el nou Pla de Seguretat Viària 2019-2022. L’Ajuntament preté disminuir en un 20% els morts en accidents de trànsit i un 16% els ferits greus. 

Aragó és, juntament amb la Diagonal i la Gran Via, una de les autopistes urbanes que creuen la capital catalana. Una remodelació del carrer o la regulació dels semàfors són altres de les mesures que Alarcón ha posat sobre la taula per incidir en l’accidentalitat del carrer Aragó. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa