L’Ajuntament planteja la instal·lació d’un radar al carrer Aragó

"A Barcelona conduïm massa ràpid", admet la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón

El carrer Aragó podria tenir un radar de velocitat. Una de les autopistes que queden a Barcelona podria ser limitada, segons ha explicat la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, al  Bàsics de Betevé. “A Barcelona conduïm massa ràpid i hem de reduir la velocitat”, ha avisat. La mesura, tot i no estar decidida, entraria dins de l’estratègia del consistori de protegir els vianants i de disminuir la quantitat d’accidents.

En aquest sentit, Alarcón va presentar juntament amb l’intendent general de la Guàrdia Urbana, Juan José Vilanova, i el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, el nou Pla de Seguretat Viària 2019-2022. L’Ajuntament preté disminuir en un 20% els morts en accidents de trànsit i un 16% els ferits greus. 

Aragó és, juntament amb la Diagonal i la Gran Via, una de les autopistes urbanes que creuen la capital catalana. Una remodelació del carrer o la regulació dels semàfors són altres de les mesures que Alarcón ha posat sobre la taula per incidir en l’accidentalitat del carrer Aragó. 

Nou comentari