Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així es renovaran les rondes i quedarà afectat el trànsit el cap de setmana
  • CA

La renovació del paviment de les rondes de Barcelona es farà en dos caps de setmana. Del divendres al diumenge d’aquesta setmana es realitzarà una primera part dels trams a renovar, i entre el 17 i 18 d’agost s’acabaran les obres de renovació de l’asfalt. Així ho han comunicat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament en un text conjunt. 

Cap de setmana amb afectacions

Segons aquesta informació, el primer cap de setmana s’abordaran, primer, les tasques del carril ràpid de la C-32 en sentit Besòs. Des de les 9 de la nit del divendres i fins a les 8 del matí de dissabte, es treballarà en el tram comprès entre la sortida 13 i la incorporació 13. Alhora, també es tractarà la calçada lateral de la C-32 a l’alçada de la Diagonal, sentit Besòs, entre la sortida 11 i la incorporació a la B-23 i la B-20 (ronda de Dalt). Hi haurà desviacions al trànsit durant aquell espai temporal.

També durant aquella matinada, entre la 1h i les 12h del migdia de dissabte, es renovarà el paviment de la rotonda de Sant Ramon de Penyafort (Sant Adrià del Besòs) i quedaran afectats l’autobús H-16 i V-33. Les parades que corresponien al tram on es faran obres, a les dues línies, quedaran anul·lades.

Per acabar aquesta primera fase, la nit de dissabte a diumenge -de 23h a 10h– se centrarà en la millora dels ramals procedents de la C-58 amb destinació a la ronda de Dalt i al sector de Sant Andreu Industrial-La Maquinista, tot dos al Nus de la Trinitat. Tot el trànsit de la C-58 i la C-33 que vulgui fer servir aquests accesos quedarà desviat per la ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor) on farà el canvi de sentit (Plaça Monterrey) per accedir a la ronda de Dalt per la incorporació 30 o bé per dirigir-se a la Maquinista pel carrer de Potosí.

Tasques a l’agost

De cara l’agost, el que es treballarà serà el paviment de la ronda de Dalt tant en el sentit Besòs en el tram de la sortida 9 –Sarrià– i la incorporació 8 –Via Augusta– com en sentit Llobregat en el tram de la sortida 9 –Sant Gervasi– i la incorporació 9 –Sarrià. 

L’aturada serà de 24 hores, entre les 15h del dissabte i la mateixa hora del diumenge. 

 

Més notícies
El noi que va circular per la ronda amb cadira de rodes diu que no pagarà la multa
Notícia: El noi que va circular per la ronda amb cadira de rodes diu que no pagarà la multa
Comparteix
Justifica l'acció perquè no l'havien deixat pujar a un autobús
Menys obres d’estiu però amb més afectació pels talls de metro i rondes
Notícia: Menys obres d’estiu però amb més afectació pels talls de metro i rondes
Comparteix
Pavimentacions al centre de la ciutat restringiran la circulació al tram central de Gran Via, a la plaça Francesc Macià i la del Cinc d'Oros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa