Així es renovaran les rondes i quedarà afectat el trànsit el cap de setmana

La renovació del paviment de les rondes de Barcelona es farà en dos caps de setmana. Del divendres al diumenge d’aquesta setmana es realitzarà una primera part dels trams a renovar, i entre el 17 i 18 d’agost s’acabaran les obres de renovació de l’asfalt. Així ho han comunicat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament en un text conjunt. 

Cap de setmana amb afectacions

Segons aquesta informació, el primer cap de setmana s’abordaran, primer, les tasques del carril ràpid de la C-32 en sentit Besòs. Des de les 9 de la nit del divendres i fins a les 8 del matí de dissabte, es treballarà en el tram comprès entre la sortida 13 i la incorporació 13. Alhora, també es tractarà la calçada lateral de la C-32 a l’alçada de la Diagonal, sentit Besòs, entre la sortida 11 i la incorporació a la B-23 i la B-20 (ronda de Dalt). Hi haurà desviacions al trànsit durant aquell espai temporal.

També durant aquella matinada, entre la 1h i les 12h del migdia de dissabte, es renovarà el paviment de la rotonda de Sant Ramon de Penyafort (Sant Adrià del Besòs) i quedaran afectats l’autobús H-16 i V-33. Les parades que corresponien al tram on es faran obres, a les dues línies, quedaran anul·lades.

Per acabar aquesta primera fase, la nit de dissabte a diumenge -de 23h a 10h– se centrarà en la millora dels ramals procedents de la C-58 amb destinació a la ronda de Dalt i al sector de Sant Andreu Industrial-La Maquinista, tot dos al Nus de la Trinitat. Tot el trànsit de la C-58 i la C-33 que vulgui fer servir aquests accesos quedarà desviat per la ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor) on farà el canvi de sentit (Plaça Monterrey) per accedir a la ronda de Dalt per la incorporació 30 o bé per dirigir-se a la Maquinista pel carrer de Potosí.

Tasques a l’agost

De cara l’agost, el que es treballarà serà el paviment de la ronda de Dalt tant en el sentit Besòs en el tram de la sortida 9 –Sarrià– i la incorporació 8 –Via Augusta– com en sentit Llobregat en el tram de la sortida 9 –Sant Gervasi– i la incorporació 9 –Sarrià. 

L’aturada serà de 24 hores, entre les 15h del dissabte i la mateixa hora del diumenge. 

 

Nou comentari

Més notícies

El noi que va circular per la ronda amb cadira de rodes diu que no pagarà la multa

Justifica l'acció perquè no l'havien deixat pujar a un autobús

Menys obres d’estiu però amb més afectació pels talls de metro i rondes

Pavimentacions al centre de la ciutat restringiran la circulació al tram central de Gran Via, a la plaça Francesc Macià i la del Cinc d'Oros