Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aglomeracions al metro els minuts previs al toc de queda
  • CA

Una de les conseqüències d’haver reprès l’activitat de cada vegada més serveis és que la gent cada vegada n’ha fet més ús, com era previsible. Mentrestant, però, el toc de queda s’ha mantingut intacte a les deu de la nit i fins a les sis del matí. Així, en plena època de compres de Nadal i sense poder sortir del municipi, molts barcelonins han optat per estirar la jornada fora de casa i tornar al domicili a l’últim moment. I això ha deixat escenes, a pocs minuts d’arribar a les deu de la nit, d’autèntiques aglomeracions al metro, com mostra aquest vídeo de la usuària Paula Molina a Twitter. Situacions en les quals és impossible mantenir la distància mínima entre persones en alguns vagons.

Entre dos quarts de deu i les deu d’aquest dissabte és quan es va viure el moment de més intensitat, segons mostraven diversos usuaris a les xarxes. És l’hora punta del retorn a casa, ja que a partir de les deu la policia sanciona els ciutadans que estan al carrer sense cap motiu justificat.

La situació ha incomodat alguns dels passatgers, que han ironitzat sobre el fet que es desincentivi l’ús del cotxe i s’animi a fer servir el transport públic però després es trobin situacions que contradiuen les recomanacions sanitàries. “Semblem sardines a una llauna”, resumia un altre usuari que adjuntava una nova foto del metro, ahir, a un quart d’onze.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa