Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com afecta al trànsit i al transport públic la Mitja Marató de diumenge
  • CA

La Mitja Mataró de Barcelona es disputa aquest diumenge i, com és habitual cada cop que s’organitza una cursa a la ciutat, tornen les habituals alteracions al trànsit i el transport públic. La circulació amb vehicle queda prohibida a les vies del recorregut mentre els corredors cobreixen el circuit. Alhora, es veuran afectades 38 línies d’autobús i també el servei d’estacions del Bicing situades al llarg de l’itinerari de la cursa, que començarà a escalfar motors a les 08.00 hores i s’espera que finalitzi cap a les 13.00.

La sortida i la meta de la Mitja Marató es situa al mateix punt, al carrer Pujades. Allà, la circulació es tallarà a la calçada i al carri bici ben d’hora, a les 04.00 hores de la matinada de diumenge, entre Wellington i Lluís Companys en sentit Besòs. A partir de les 05.00 hores, s’ampliarà el tall de trànsit fins al passeig de Picasso. A partir de les 7.45 hores -o abans si la concentració de corredors ho fa aconsellable- s’aïllaran al trànsit els espais destinats a l’escalfament i al pas previ dels corredors pels calaixos de sortida. Es preveu que el trànsit es reobri a les 15.00 hores, informa l’Ajuntament.

Durant la cursa s’anirà restringint el trànsit al llarg del circuit i es restablirà a partir del pas dels corredors. Un cop surtin del carrer Pujades, els atletes baixaran pel passeig de Picasso fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, on seguiran pel pla de Palau, el passeig d’Isabel II i de Colom, la plaça del Portal de la Pau, el passeig de Josep Carner i la plaça de les Drassanes. Allà pujaran per l’avinguda del Paral·lel fins al carrer d’Entença i enfilaran la Gran Via de les Corts Catalanes fins a Bailèn i la ronda de Sant Pere. El recorregut continuarà pel passeig de Lluís Companys i els carrers de Buenaventura Muñoz, Pallars, la Llacuna, Perú i Josep Pla. Els corredors aniran un altre cop per la Gran Via fins a la rambla de Prim, on giraran a l’avinguda Diagonal, i a l’altura del carrer d’Espronceda canviaran de sentit a la mateixa Diagonal en sentit Besòs fins a la plaça de Llevant i el passeig de Taulat. Després enfilaran el passeig de Garcia Fària, el passeig de Calvell i el carrer de la Jonquera i aniran fins a l’avinguda del Litoral. Allà recorreran els carrers de l’Arquitecte Sert i Salvador Espriu, passaran per la plaça dels Voluntaris i aniran pel carrer de la Marina fins al passeig de Pujades, on s’acabarà la cursa.

Des d’aquest divendres a les 21.00 hores i fins a les 12.30 hores del diumenge, es prohibeix l’estacionament de vehicles i motocicletes en tot el traçat de la cursa. Així mateix, TMB informa que el trajecte habitual de les següents línies es veurà modificat entre les 8.30 i les 12.00 hores de diumenge: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, V21,V23, V25, V27, V29, V31, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 47, 54, 55, 59, 63, 67, 120, 121, 136, 141, 192 i les rutes Vermella i Blava del Barcelona Bus Turístic.

També quedarà interromput el servei de la línia T4 del Trambesòs. A partir de les 12.20 hores està previst el restabliment total de la línia. TMB recomana moure’s en metro mentre duri la cursa.

Més notícies
Un home durant un dia de vent a Barcelona / Jordi Play
El fort vent sacseja Barcelona amb ratxes de 50 quilòmetres per hora
Notícia: El fort vent sacseja Barcelona amb ratxes de 50 quilòmetres per hora
Comparteix
El litoral barceloní registra els cops d'aire més forts a primera hora del matí, en especial al Port
La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el 3 d’abril
Notícia: La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el 3 d’abril
Comparteix
L'Ajuntament espera rebre 13.000 corredors, dels quals un 35% dones
Obres a la plaça de les Glòries / Jordi Play
foto: Jordi Play
Quan començaran a multar els radars del túnel de Glòries
Notícia: Quan començaran a multar els radars del túnel de Glòries
Comparteix
Les càmeres de vigilància no s'activaran encara en mode sancionador, si bé hi haurà vigilància de la Guàrdia Urbana
Voluntari del Port de Barcelona carregant un dels camions amb ajuda humanitària per Ucraïna / Port de Barcelona
El Port envia 182 tones de medicaments i productes bàsics a Ucraïna 
Notícia: El Port envia 182 tones de medicaments i productes bàsics a Ucraïna 
Comparteix
La institució admet que per optimitzar l'ajuda és més "adient" fer donacions econòmiques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa