Afectacions al trànsit per diverses obres a la ciutat a partir de dilluns

Vies com la Diagonal o la ronda Universitat quedaran afectades i l'Ajuntament demana previsió per moure's per la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona ha alertat que a partir d’aquest dilluns hi haurà afectacions en la mobilitat a causa de diferents obres de millora de l’espai públic i d’infraestructures en diversos punts de la ciutat. Segons un comunicat del consistori aquest dissabte, l’afectació més important començarà el dilluns a la tarda amb el tall de la calçada central de l’avinguda Diagonal –des del carrer Roger de Llúria fins a Aragó– per ampliar el col·lector d’aigües situat en aquest àmbit.

El mateix dia es realitzaran les obres principals en la ronda Universitat, que tenen l’objectiu de guanyar voreres i espai verd i de reduir de quatre a dos els carrils de trànsit actuals.

També començaran els treballs per a implantar un doble carril bus en la sortida de l’avinguda Diagonal, entre el carrer Pius XII i Zona Universitària.

D’aquesta manera, durant el pròxim cap de setmana continuaran les obres de construcció dels nous carrils bici del carrer Aragó i el passeig de la Zona Franca, i està previst que finalitzin els treballs per a ampliar els carrils bus del tram central de la Diagonal, entre els carrers Francesc Macià i Roger de Llúria.

Per tot plegat, l’Ajuntament ha demanat a la ciutadania “planificar els desplaçaments i preveure un temps addicional de viatge”.

Comentaris

    rd 23/11/2020 5:36 pm
    el saldo d´alcaldessa no sap fer res mes que fotre la ciutat potes enlaire

Nou comentari