Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una parella que feia d’estàtua a la Rambla, arruïnada i a punt de ser desnonada

El turisme a Barcelona genera tot tipus de feines i de possibilitats econòmiques. O en generava, ja que la pandèmia ha reduït les visites turístiques al mínim. Tant, que una parella que es guanyava la vida fent d’estàtues a les Rambles està arruïnada i a punt de ser desnonada. El cas l’ha explicat el Sindicat de Barri del Poble-sec (Sants-Montjuïc), que aquesta tarda ha convocat una protesta davant de la propietat per exigir una solució pactada amb la parella.

Els dos afectats, Carlos i Piedad, pagaven fins l’inici de la pandèmia 718 euros. Amb l’arribada de la Covid-19 van pactar amb la propietària una rebaixa del 50% temporal, ja que els oferia una moratòria perquè, durant un temps, paguessin la meitat. Passat aquest temps, però, haurien de pagar l’altra meitat.

Protesta veïnal en suport de la parella que feia d’estàtues a les Rambles / Cedida

A l’agost la seva situació va empitjorar. Els va arribar una carta segons la qual finalitzava el contracte i, per renovar-lo, havien d’acceptar un augment de la mensualitat fins als 800 euros. És per això que des de les 17 hores desenes de persones s’han concentrat davant de la propietat per exigir la renegociació del contracte.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Òscar a febrer 12, 2021 | 09:36
    Òscar febrer 12, 2021 | 09:36
    "O generava, ja que la pandèmia ha reduït les visites turístiques al mínim. Tant, que una parella que es guanyava la vida fent d’estàtues a les Rambles està arruïnada i a punt de ser desnonada". En aquestes frases hi ha dues faltes: "o generava" --que ha de ser "o en generava" i "les Rambles --que ha de ser "la Rambla"--. Digueu-ho al redactor, si us plau. La qualitat lingüística del vostre diari és molt baixa, però és clar, contractar un corrector és una bestiesa, deixant a part que, pel que veig, actualment saber català no és imprescindible per a fer de periodista, la qual cosa és molt trista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa