Un celler històric del Poblenou, reconvertit en casa de luxe de 7 milions d'euros

La masia de Can Masana, o celler Montroy, ha estat reformada per un arquitecte de renom internacional

La històrica masia de Pedro Masana –o celler Montroy– ha sortit a la venda reconvertida en habitatge per set milions d'euros, segons ha informat la immobiliària Barnes Barcelona. Així, l'espai icònic del Poblenou, al carrer Taulat número 17, conservarà la façana de la masia alhora que a dins esdevé una aposta de luxe liderada per l'arquitecte francès Erik Morvan. 

L'edifici també preservarà l'estructura de la nau industrial que als anys 30 acollia la fàbrica de Montroy, presentada de cara al públic amb un missatge a la façana que deia "El sol és vida, Montroy és alegria". Així, els 1.400 metres de superfície a l'interior queden distribuïts per tres pisos i un soterrani. A més, la distribució dels espais inclou salons, oficines, sales d'exhibició, gimnàs amb jacuzzi i, fins i tot, un pati central amb piscina climatitzada.

El preu desorbitat de l'immoble respon a un disseny elaborat per un professional de renom internacional com és Morvan. El mateix arquitecte que ha liderat les obres de l'Ajuntament de Moscú, el Palau de Congresos Porte Maillot de París o el pla per fer una illa natural a Abu Dhabi. 

El saló de la casa de luxe reconvertida que va ser Can Masana. / Barnes

El saló de la casa de luxe reconvertida que va ser Can Masana. / Barnes

Als inicis del segle XX, el celler de Masana va ser un dels principals negocis d'aquest tipus a Barcelona i va aglutinar un projecte familiar d'elaboració de vins i caves a partir dels anys 30, tot i que l'empresa va néixer el 1900. Finalment, es van quedar al barri del Poblenou durant dècades fins que van desplaçar-ho. 

Més informació
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?