Rebuild tanca la seva tercera edició amb 4.637 professionals de l’edificació

El congrés tindrà una nova edició en 2021 per a continuar mostrant "iniciatives innovadores"

El congrés d’arquitectura avançada Rebuild ha tancat aquest dijous la seva tercera edició amb 4.637 professionals de l’edificació en els tres dies que ha durat l’esdeveniment, i que estimen que ha tingut un impacte de sis milions d’euros. Ha comptat amb 260 conferenciants –virtuals i presencials– del món acadèmic, tècnic i professional del sector, a més d’empreses que han presentat les seves propostes per a adaptar la concepció de l’habitatge al món després de la pandèmia.

L’organització ha celebrat que s’hagi dut a terme sense incidents relacionats amb el coronavirus, i ho considera una prova que “els esdeveniments presencials en època de pandèmia són possibles”. Rebuild calcula que el 67% del sector de la promoció residencial a Espanya s’ha donat cita aquesta setmana a Barcelona, i entre els quals hi ha empreses destacades com Baxi, Finsa, Jacob Delafon, Aedas Homes, Aldes, Klh i Neinor Homes, entre altres.

Propostes a les administracions

També ho han visitat representants de les administracions com el Govern, la Generalitat, la Junta d’Andalusia i l’Ajuntament de Barcelona, als quals se’ls ha lliurat un memoràndum amb una vintena de propostes dels representants del sector.

El congrés ha confirmat que tindrà una nova edició l’any que ve amb l’objectiu de continuar mostrant “iniciatives innovadores” en el camp de l’edificació i l’arquitectura avançada.

Nou comentari