Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Així és la casa de Pedralbes que es lloga per 25.000 euros al mes
  • CA

Als portals immobiliaris s’hi troba de tot… des de pisos a la venda en ruïnes i humitats per preus exagerats, fins a mansions, passant per propostes de 13m2 “ideal parelles” fins a pisos amb ascensor a la cuina… Però si vostè fos ric, tan ric com per pagar 25.000 euros al mes de lloguer de casa, buscaria en anuncis a Internet? Doncs a Idealista tenen exposades cases per aquest preu, i no només una. Però ens fixem en un anunci concret, una espectacular casa de 730m2 a Pedralbes i dissenyada per l’arquitecte  F. Mitjans. Això implica multiplicar per 25 el lloguer mitjà d’un habitatge a Barcelona, que està en 969 euros. I anualment, suposa destinar 300.000 euros (50 milions de les antigues pessetes!) al lloguer del pis.

El gran menjador a la planta principal de la casa IDEALISTA

I una dada més per comparar: el metre quadrat de lloguer surt a 34,5 euros, mentre que la mitjana de Barcelona està en 14 euros, i el barri de la Vila Olímpica apareix, segons la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, com el més car, amb una mitjana de 19 euros el m2, això és, pisos que poden costar uns 1.700 euros mensuals.

La casa que es lloga, espectacular però sense mobles.

25.000 euros mensuals, però sense mobles!

La casa té set habitacions -inclou una habitació i bany per al servei ubicada al soterrani- una piscina, jardí i garatge cobert. A la planta principal, en tres ambients i amb accés al jardí trobem un gran saló, menjador i biblioteca. També hi ha sala de música, zona de convidats amb saló annex i dues grans habitacions amb un bany. A la mateixa planta, disposa de la cuina office, zona de servei amb accés des de l’exterior i garatge per a tres cotxes.

A la planta superior hi ha tres habitacions amb accés directe a la terrassa, una Master Suite amb dos vestidors i un saló privat, una segona suite, una habitació doble i un bany. A la planta soterrani, amb accés des de l’exterior, hi ha habitació de servei amb bany, zona d’aigües, magatzem i diferents sales de màquines.

Imatge de la cuina, amb sortida directa al jardí IDEALISTA

La casa, segons l’anunci, compta amb calefacció de gas natural i aire condicionat, i la finca va ser construïda el 1966.

Així doncs, si podeu gastar 300.000 euros al mes, comprar mobles per farcir 730m2 de casa i complements per al jardí, i si teniu tres cotxes per omplir el garatge… La piscina, per cert, és climatitzada, així que pel mateix preu la podreu aprofitar tot l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa