Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El preu del lloguer a Barcelona s’abarateix un 1% després de cinc trimestres d’increments
  • CA

El preu dels lloguers a Barcelona durant el primer trimestre del 2019 ha estat de 944 euros de mitjana, fet que suposa el primer abaratiment després de cinc trimestres consecutius d’increments. La xifra suposa un canvi de tendència però segueix mantenint-se alt, ja que és un 5% més que el mateix període de l’any passat, quan va ser de 897,89 euros. De fet, en els darrers tres mesos de l’any passat, es va marcar un màxim històric, amb 954,29 euros.

Segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, el nombre de contractes del primer trimestre d’aquest any va caure a nivells del tercer trimestre del 2017 (12.898). Entre el gener i el març es van registrar 12.832 contractes a Barcelona, xifra que suposa un descens interanual de l’1,15% i d’un 5,65% respecte els darrers tres mesos de l’any passat. El període durant el qual es van signar més contractes va ser el quart trimestre del 2017, amb 13.815.

Pel que fa la mitjana del preu per metre quadrat durant el primer trimestre de l’any, va ser de 13,6 euros davant els 13,7 euros del quart trimestre del 2018 i els 13,1 euros dels tres primers mesos de l’any passat. Des del primer trimestre de 2017, el preu del lloguer per metre quadrat no ha baixat dels 13 euros.

Més notícies
El lloguer guanya pes a Barcelona tot i els preus desorbitats
Notícia: El lloguer guanya pes a Barcelona tot i els preus desorbitats
Comparteix
El 35% de les llars ja són en règim de lloguer pels efectes de la crisi, els desnonaments i la dificultat d'accedir a crèdits per comprar
Nou rècord al mercat de lloguer d’oficines de Barcelona
Notícia: Nou rècord al mercat de lloguer d’oficines de Barcelona
Comparteix
Fins al juny s'han contractat més de 250.000 metres quadrats i el prelloguer manté la seva tendència a l'alça
El Parlament tomba el decret del Govern sobre el lloguer d’habitatges
Notícia: El Parlament tomba el decret del Govern sobre el lloguer d’habitatges
Comparteix
L'oposició considerava la mesura "electoralista"
Els preus del lloguer cauran de manera ‘enganyosa’ a Barcelona segons la UB
Notícia: Els preus del lloguer cauran de manera ‘enganyosa’ a Barcelona segons la UB
Comparteix
La baixada de la demanda estrangera i la saturació d’oferta per sobre dels 1.200 euros condicionaran l'estadística, segons un informe de la immobiliària Forcadell i la UB

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa