Desallotgen de matinada l’acampada de protesta pel preu de l’habitatge

Antiavalots de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra han fet marxar de matinada els concentrats a la Gran Via des d'ahir a la tarda

El que no s’ha fet amb els taxistes cap de les dues vegades que han ocupat durant dies la Gran Via contra el funcionament d’Uber i Cabify s’ha fet amb l’acampada de protesta pel preu de l’habitatge en plena campanya electoral.

Els participants en la iniciativa que havien ocupat l’avinguda aquest dissabte a la tarda amb una “llar gegant” –hi havien muntat simbòlicament dormitoris, menjadors, sales d’estar i altres estances– han sigut desallotjats de matinada per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, en una operació conjunta de la policia de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat.

Ho han explicat els membres de l’acampada al compte de Twitter de @traetucasa, el col·lectiu impulsor de la protesta. Tot i així, han assegurat que pensen tornar a la Gran Via i han convocat a tothom que hi vulgui anar avui a les 13 hores.

 

Més informació

Comentaris

    Vergonyos 12/05/2019 1:51 pm
    Es clar com que els que manen no tenen problemes per pagar el seu habitatge, doncs perque els han de permetre les concentracions per aquest tema o d'altres de molt impurtants per les persones de a peu? I en camoanya! , que deuen pensar quina mala imatge dona, oi srs politics? Que carai mentre vosaltres pugueu viure i gastar el que us dona la gana amb aquestes capanyes electorals, que deunido les que portem ja aqui a Caralunya. No teniu ni vergonya ni entranyes politics mandataires. Que nom

Nou comentari