Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desallotgen de matinada l’acampada de protesta pel preu de l’habitatge

El que no s’ha fet amb els taxistes cap de les dues vegades que han ocupat durant dies la Gran Via contra el funcionament d’Uber i Cabify s’ha fet amb l’acampada de protesta pel preu de l’habitatge en plena campanya electoral.

Els participants en la iniciativa que havien ocupat l’avinguda aquest dissabte a la tarda amb una “llar gegant” –hi havien muntat simbòlicament dormitoris, menjadors, sales d’estar i altres estances– han sigut desallotjats de matinada per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, en una operació conjunta de la policia de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat.

Ho han explicat els membres de l’acampada al compte de Twitter de @traetucasa, el col·lectiu impulsor de la protesta. Tot i així, han assegurat que pensen tornar a la Gran Via i han convocat a tothom que hi vulgui anar avui a les 13 hores.

 

Més notícies

Acampen a la Gran Via contra la crisi de l’habitatge i volen passar-hi dies

Notícia: Acampen a la Gran Via contra la crisi de l’habitatge i volen passar-hi dies
Comparteix
El col·lectiu Trae Tu Casa ha muntat una "llar gegant" i no pensa marxar fins que els donin "solucions"
Notícia: Acampen a la Gran Via contra la crisi de l’habitatge i volen passar-hi dies - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vergonyos a maig 12, 2019 | 13:51
    Vergonyos maig 12, 2019 | 13:51
    Es clar com que els que manen no tenen problemes per pagar el seu habitatge, doncs perque els han de permetre les concentracions per aquest tema o d'altres de molt impurtants per les persones de a peu? I en camoanya! , que deuen pensar quina mala imatge dona, oi srs politics? Que carai mentre vosaltres pugueu viure i gastar el que us dona la gana amb aquestes capanyes electorals, que deunido les que portem ja aqui a Caralunya. No teniu ni vergonya ni entranyes politics mandataires. Que nom

Nou comentari

Comparteix