Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona i Nova York creen un concurs per impulsar l’habitatge assequible
  • CA

Barcelona i Nova York convoquen un concurs dotat amb 20.000 dòlars per promocionar la innovació urbana i crear habitatge assequible. El repte, anomenat BCN-NYC Affordable Housing Challenge, proposa als equips que es vulguin presentar que aportin projectes que contemplin disminuir el cost de la construcció i la rehabilitació en zones urbanes denses. L’Ajuntament ha explicat que les dues ciutats han de trobar formes d’explotar al màxim les inversions en habitatge assequible i oferir solucions de manera ràpida a les famílies necessitades. A través d’aquest repte la capital catalana i Nova York volen aprofundir en l’ús de les noves tecnologies per reduir els terminis i els costos en la producció d’habitatge i promoure un sector net i sostenible. 

La iniciativa s’emmarca en el projecte europeu IUC, i els responsables d’habitatge de les dues ciutats ja porten temps col·laborant. Les administracions esperen atraure el talent creatiu i impulsar la innovació en la construcció d’habitatges assequibles. Algunes formes d’aconseguir pisos per a famílies necessitades és utilitzar mètodes de construcció innovadors, l’ús de materials alternatius i sostenibles, la implantació de nous sistemes de gestió de costos i la planificació.

La convocatòria per participar en el concurs està oberta fins al 31 de gener de 2019. 

Més notícies
Augmenta en un 24% la compravenda d’habitatge a la demarcació de Barcelona
Notícia: Augmenta en un 24% la compravenda d’habitatge a la demarcació de Barcelona
Comparteix
Els preus dels immobles fan més atractives les operacions de compra i venda, cosa que ha fet disminuir els contractes de lloguer
L’Ajuntament treu a concurs la construcció de 176 habitatges dedicats al lloguer social
Notícia: L’Ajuntament treu a concurs la construcció de 176 habitatges dedicats al lloguer social
Comparteix
Els projectes es desenvoluparan als districtes de Gràcia, Sants-Montjuïc i Sant Martí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa