Trobar un bon company de pis a Barcelona no només és recomanable, com a manera de fer front als preus de l’habitatge a la ciutat, sinó que també és fàcil. La tecnologia ens hi ajuda. L’aplicació que arrasa en aquesta tasca és badi: en tres anys, ha ajudat 200.000 persones a trobar una habitació a la ciutat. 

La cerca d’habitacions de lloguer, en lloc de pisos, s’ha disparat un 80% en els últims anys a causa de l’increment dels lloguers. Però com que es pot fer de la necessitat virtut, badi ha dissenyat la seva app perquè el procés sigui fàcil i agradable i tenir company de pis acabi sent una experiència positiva i no un tràngol.

Badi es basa en un sistema molt personalitzat que visibilitza els perfils i amb intel·ligència artificial busca afinitats per connectar l’oferta amb la demanda. A més a més, hi ha una assegurança de pagament per al primer mes.

Per poder utilitzar badi només cal seguir uns passos molt senzills amb el telèfon mòbil:

1. Crea un compte amb el teu perfil

Crear un perfil a badi

2. Si tens una habitació per oferir, posa fotos del pis i defineix quin tipus de company vols acollir

Pis de Badi

3. Si busques un pis compartit, cerca habitacions utilitzant els diversos filtres disponibles i envia sol·licituds als propietaris amb qui et sembli que t’entendries millor

Triar el lloc on busques habitació a badi

4. Quan hi hagi ‘match’, i sempre segons els requisits marcats prèviament, les dues parts podeu començar a parlar per xat per tancar el tracte.

Xatejant a badi

5. L’últim pas serà fer el pagament del primer mes a través del sistema de reserves segures de badi, que garanteix el cobrament al propietari del pis i sorpreses desagradables –fraus amb pisos inexistents– a qui vol llogar l’habitació.

Habitació lloga a a badi, procés completat

 

Tres persones que ja han provat badi expliquen la seva experiència

Debora, 48 anys 

Està separada i té dos fills. És propietària d’un pis a Barcelona

Badi és una fantàstica aplicació, de fàcil maneig i ràpida. Et facilita la feina perquè està tot dins de l’app, rebo tant sol·licituds de lloguer com suggeriments d’inquilins. Jo sóc separada amb 2 fills que només viuen dues setmanes al mes a casa , així que buscava companyia i a més compartir despeses”.

Elena, 25 anys

És ‘project manager’. És propietària d’un pis a Barcelona

“El que més m’agrada de badi és que pots escollir el perfil del teu company. He viatjat molt i culturalment em sento més propera amb gent de fora de la meva ciutat i per a mi era important seguir compartint amb estrangers, amb badi vaig poder filtrar segons aquestes preferències. “

Carola, 25 anys

És compradora en una empresa de telecomunicacions. Lloga una habitació en un pis a Barcelona

“Vaig fer servir badi perquè una companya del pis marxava i ens quedava una habitació lliure. Badi m’encanta perquè pots filtrar les persones amb les quals vols compartir pis segons les teves preferències. A més hi ha moltes sol·licituds, per la qual cosa hi ha varietat de perfils! Sóc bastant fan de compartir pis, no només per compartir despeses, sinó també perquè m’agrada que sempre hi hagi gent a casa, fer soparets a la terrassa i sentir-me una mica més com a casa, perquè com que soc de Madrid a vegades et pots sentir sola en una ciutat que no és la teva”.

Nou comentari

Comparteix