Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’avinguda Tibidabo és el segon carrer amb habitatges més cars de l’Estat, segons Idealista
  • CA

L’avinguda Tibidabo és el segon carrer més car de l’Estat. Un estudi del portal Idealista situa l’avinguda, situada al barri de Sant Gervasi-La Bonanova, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, per darrere de Coto Zagaleta, a Màlaga. El preu mitjà de les propietats al carrer barceloní és de 5,8 milions d’euros, segons Idealista. A la urbanització malaguenya el preu mitjà supera els 6,7 milions d’euros, cosa que la situa com a líder del rànquing dels deu carrers més cars on comprar una casa, segons Idealista. 

En el tercer lloc es troba el passeig de la Marquesa Vídua d’Aldama situat a La Moraleja, a Madrid, on un habitatge pot arribar als 5,7 milions d’euros de mitjana.

A més, per sobre dels cinc milions d’euros també es troben els carrers camí del Sud -5,48 milions- i camí Ample -5,1 milions-, ambdues situades a La Moraleja.

A aquestes dues localitzacions li segueixen l’avinguda de Pedralbes a Barcelona, ​​amb un preu mitjà de 4,8 milions d’euros; i el Carrer Mozart a Marbella, on els habitatges més exclusius costen una mitjana de 4,7 milions d’euros.

També a Marbella es troba el carrer Rossini, on els preus mitjans superen els 4,7 milions d’euros. En els últims llocs de la classificació realitzat pel portal immobiliari es troben l’avinguda Rocaferrera ubicada a la localitat de Sant Andreu de Llavaneres, amb un preu mitjà de 4,7 milions, i l’avinguda Portals Vells a Calvià, a les Illes Balears, amb preus superiors als 4,6 milions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa