L’Ajuntament estudia si pot multar qui ha posat a lloguer un balcó cobert

La regidora d'habitatge, Lucía Martín, anuncia que el cas s'ha posat en mans dels serveis jurídics municipals

La publicació de la notícia que en un portal immobiliari s’oferia el lloguer un balcó cobert de només 6 metres quadrats com a habitació ja ha provocat dues reaccions: l’anunci ha sigut despublicat i l’Ajuntament ha dit que posa el cas en mans dels serveis jurídics per si s’ha de sancionar qui hagi fet l’oferta.

Ho ha advertit la regidora d’Habitatge, Lucía Martín, a Twitter, en resposta a la piulada del TOT Barcelona amb la notícia publicada aquest divendres al migdia, que explicava el cas que s’ha produït a Gràcia.

Martín ha recordat que ja hi ha precedents de sancions dures de l’Ajuntament per anuncis immobiliaris que infringeixen normes o vulneren drets, com el cas en què es va multar la persona que oferia un lloguer que discriminava els immigrants.

La polèmica ha fet desaparèixer l’anunci en poques hores. Tant a la versió web del portal Spot a Home com a la versió per a Instagram l’anunci consta com a no disponible des d’aquesta tarda.

L'anunci del balcó cobert a lloguer per viure-hi, desactivat després de la polèmica

L’anunci del balcó cobert a lloguer per viure-hi, desactivat després de la polèmica

A Instagram, l’anunci encara apareix en les ‘stories’, però quan s’hi clica per interessar-se pels detalls de l’oferta l’aplicació alerta que ja no està disponible. 

L'anuncia a Instagram del balcó cobert que es lloga com a habitació

 

Nou comentari