Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament estudia si pot multar qui ha posat a lloguer un balcó cobert
  • CA

La publicació de la notícia que en un portal immobiliari s’oferia el lloguer un balcó cobert de només 6 metres quadrats com a habitació ja ha provocat dues reaccions: l’anunci ha sigut despublicat i l’Ajuntament ha dit que posa el cas en mans dels serveis jurídics per si s’ha de sancionar qui hagi fet l’oferta.

Ho ha advertit la regidora d’Habitatge, Lucía Martín, a Twitter, en resposta a la piulada del TOT Barcelona amb la notícia publicada aquest divendres al migdia, que explicava el cas que s’ha produït a Gràcia.

Martín ha recordat que ja hi ha precedents de sancions dures de l’Ajuntament per anuncis immobiliaris que infringeixen normes o vulneren drets, com el cas en què es va multar la persona que oferia un lloguer que discriminava els immigrants.

La polèmica ha fet desaparèixer l’anunci en poques hores. Tant a la versió web del portal Spot a Home com a la versió per a Instagram l’anunci consta com a no disponible des d’aquesta tarda.

L'anunci del balcó cobert a lloguer per viure-hi, desactivat després de la polèmica

L’anunci del balcó cobert a lloguer per viure-hi, desactivat després de la polèmica

A Instagram, l’anunci encara apareix en les ‘stories’, però quan s’hi clica per interessar-se pels detalls de l’oferta l’aplicació alerta que ja no està disponible. 

L'anuncia a Instagram del balcó cobert que es lloga com a habitació

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa