Fins a vuit finques del barri del Putxet i el Farró han estat ocupades en pocs mesos, segons ha denunciat aquest divendres el regidor de JxCat adscrit al districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Martí. El partit ha detectat l’ocupació de nombrosos pisos i locals del barri, que estan repartits en una àrea molt petita, i alerta que provoquen “problemes socials i de convivència”.

Un dels immobles ocupats és el que està situat al carrer Ballester, on han entrat a 9 dels 11 pisos de la finca, que té piscina i han punxat la fibra òptica, segons va explicar aquest diari fa uns dies. Martí ha reclamat al nou regidor de Seguretat i nou regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle, que “afronti aquesta problemàtica i minimitzi els seus efectes”. També ha criticat el govern d’Ada Colau, ja que considera que “pot fer més del que està fent” i ha advertit que no toleraran “la inacció dels últims mesos”.

Martí ha assegurat que veïns i comerciants del barri han denunciat problemes de convivència i “situacions insostenibles”, ja que moltes de les famílies que han ocupat els immobles tenen menors d’edat i alguns dels pisos i locals tenen problemes sanitaris i de salubritat.

Nou comentari

Més notícies

Okupes amb piscina i fibra òptica al Putxet

La presidenta de la comunitat s'enfronta a un grup d'intrusos que s'ha instal·lat en 9 dels 11 pisos d'una finca de Sarrià-Sant Gervasi

Jutgen dos activistes de Casa Buenos Aires que volen impedir un hotel de luxe

Els demanen multes i indemnitzacions per usurpació d'immoble